tag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post1593791218651051681..comments2024-02-25T09:07:55.910+01:00Comments on ugotowac.blogspot.com: Krówkowy sernik na zimnoMariola - autorka bloga: ugotować http://www.blogger.com/profile/05588082022639993301noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-69591944793631512342021-03-18T08:52:47.118+01:002021-03-18T08:52:47.118+01:00Właśnie robiłam pierwszy raz i już chłodzi się w l...Właśnie robiłam pierwszy raz i już chłodzi się w lodówce. Mega szybko się go przygotowuje (mi to zajęło z posprzątaniem mniej niż 1h!) <3 Po samym podjadaniu mogę stwierdzić, że będzie smaczny :) Zamiast Twojego spodu, użyłam spodu zrobionego z pokruszonych paluszków, masła i czekolady - petarda! Pozdrawiam i dziękuję za przepis :*Pani Jessahttps://www.blogger.com/profile/12291052755858065856noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-79427133447101140202020-04-07T17:55:39.554+02:002020-04-07T17:55:39.554+02:00Pycha
Pycha <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01417193846619378870noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-52946279622614700202020-01-30T21:40:07.354+01:002020-01-30T21:40:07.354+01:00Jutro robię te sernik już mam wszystkie skladnikiJutro robię te sernik już mam wszystkie skladnikiRenata Krysztofiakhttps://www.blogger.com/profile/10281161491646479365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-63006953205369700762020-01-13T20:33:57.711+01:002020-01-13T20:33:57.711+01:00Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź.Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-35543147980451454022020-01-13T15:04:40.334+01:002020-01-13T15:04:40.334+01:00Tak, ale należy wybrać gęsty ser twarogowy. Poleca...Tak, ale należy wybrać gęsty ser twarogowy. Polecam firmę Jana, Wieluń lub Piątnice.Mariola - autorka bloga: ugotować https://www.blogger.com/profile/05588082022639993301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-27900465289227954872020-01-13T14:33:48.105+01:002020-01-13T14:33:48.105+01:00Czy może być sernik z wiaderka?Czy może być sernik z wiaderka?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-49082333446527197052019-12-22T20:40:10.065+01:002019-12-22T20:40:10.065+01:00Dziękuję bardzo.Już nie mogę doczekać się tego ser...Dziękuję bardzo.Już nie mogę doczekać się tego serniczka🙂Gosiahttps://www.blogger.com/profile/15481610502565534852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-36943391870814769622019-12-20T16:58:53.226+01:002019-12-20T16:58:53.226+01:00Dowolnych. Ja od lat używam herbatniki Krakuski Pe...Dowolnych. Ja od lat używam herbatniki Krakuski Petit Beurre (zwykłe lub pełnoziarniste). Mariola - autorka bloga: ugotować https://www.blogger.com/profile/05588082022639993301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-6717972612325165122019-12-20T16:03:47.485+01:002019-12-20T16:03:47.485+01:00Jakie herbatniki użyć? Jakie herbatniki użyć? Gosiahttps://www.blogger.com/profile/15481610502565534852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-10727597296156357672019-05-18T12:13:26.499+02:002019-05-18T12:13:26.499+02:00Dziękuję Dziękuję Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-78186724040120668512019-05-17T21:08:00.728+02:002019-05-17T21:08:00.728+02:00Do tego przepisu wykorzystałam gotową masę krówkow...Do tego przepisu wykorzystałam gotową masę krówkową (widać puszkę na zdjęciach składników). Ewentualnie można wykorzystać mleko zagęszczone słodzone w puszce TYLKO wcześniej należy je ugotować (zgodnie z instrukcją na opakowaniu, ponieważ mleko musi zmienić swoją konsystencję na kremową). Mariola - autorka bloga: ugotować https://www.blogger.com/profile/05588082022639993301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6202937519545718614.post-57621590824810283182019-05-17T20:41:34.886+02:002019-05-17T20:41:34.886+02:00Dzien dobry, masa ma byc gotowana?
Dzien dobry, masa ma byc gotowana?<br />Anonymousnoreply@blogger.com